Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس اعلام انتشارات «راه یار»، علی‌رغم شیوع و گسترش بیماری کرونا، با استقبال مخاطبان، پنج عنوان از کتاب‌های این ناشر در روزهای اخیر به چاپ‌های مجدد رسیدند.

به گزارش مشرق، براساس اعلام انتشارات «راه یار»، علی‌رغم شیوع و گسترش بیماری کرونا، با استقبال مخاطبان، پنج عنوان از کتاب‌های این ناشر در روزهای اخیر تجدید چاپ شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابرین گزارش، چاپ بیستم کتاب «تو شهید نمی‌شوی» روایت‌هایی از حیات جاودانه شهید مدافع حرم، شهید محمودرضا بیضایی که همچنان با استقبال مخاطبان همراه است، توسط انتشارات «راه یار» روانه بازار نشر شده است.

این کتاب روایت‌های احمدرضا بیضایی؛ برادر شهید از فراز و فرودهای یک زندگی با برکت، کودکی و نوجوانی، مسجد و مدرسه تا دانشگاه و پادگان، تبریز تا تهران و از تهران تا شام است.

همچنین کتاب «در مکتب مصطفی» به قلم جمال یزدانی که جستاری علمی درباره سیره تربیتی شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده، به‌عنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکل‌های مردمی است، به چاپ هفتم رسیده است.

شهید مصطفی صدرزاده متولد ۱۳۶۵ است، او از سن ۱۳سالگی در پایگاه بسیج مسئولیت و فعالیت‌های مختلف در کار تربیتی داشته است. صدرزاده سال ۱۳۹۲ برای مقابله با گروه‌های تروریستی تکفیری به سوریه می‌رود و بعد از مدتی، فرماندهی گردان عمار از لشکر فاطمیون در سوریه را بر دوش می‌گیرد،. صدرزاده، آبان سال ۱۳۹۴ در شهر حلب به شهادت رسید. «در مکتب مصطفی» را می‌توان جزو اولین آثار مکتوب در حوزه شهدای مدافع حرم دانست که با نگاه تربیتی و علمی به سراغ این شهدا رفته است.

براساس این گزارش «دختر تبریز» دیگر کتاب این ناشر است که در روزهای گذشته، چاپ چهارم منتشر شده است. این کتاب، خاطرات شفاهی خانم «صدیقه صارمی»، رزمنده، امدادگر، مربی نهضت سوادآموزی و مربی پرورشی فعال تبریزی است که با تدوین «هدی مهدیزاد»، فراز و فرود زندگی او را قبل و بعد از انقلاب اسلامی روایت می‌کند.

دیگر عنوان تجدید چاپ شده انتشارات «راه یار»، کتاب «مربای گل محمدی»؛ است چاپ سوم آن با طرح جلدی راهی بازار نشر شده است. این کتاب با روایتی شیرین، خاطرات شفاهی مربیان باسابقه پرورشی در دهه‌ شصت آذربایجان شرقی را به قلم روح‌الله رشیدی، بیان کرده است تا برای فعالان تربیتی و فعالیت های امروز آموزش و پرورش و تحقق سند تحول بنیادین آن، افق های جدیدی بگشاید.

همچنین چاپ دوم کتاب «ساده رنگ» که خاطرات فرهنگی و هنری «مجید دلدوزی» از گرافیست‌های انقلابی سال‌های مبارزه و دهه شصت را به قلم غلامرضا قلی‌زاده روایت می‌کند، به همت انتشارات «راه یار» منتشر شده است.

دلدوزی، زندگی پُرفرازونشیبی داشته و از سال‌های سربازی در ارتش شاهنشاهی تا نهضت سوادآموزی و آموزش و پرورش و از فعالیت فرهنگی و هنری در سپاه تا همکاری در فعالیت‌های فرهنگی حزب‌الله لبنان، همواره کار کرده و بی‌آنکه دانشکدۀ هنر ببیند، کوشیده و به‌عنوان یک گرافیست فعال و خلّاق، بالیده و به امروز رسیده است. خاطرات این هنرمند انقلابی، پس از ده‌ها ساعت مصاحبه، در کتاب «ساده رنگ» گردآوری و روایت شده است. تصویری که در این اثر، از زندگی مجید دلدوزی ارائه می‌شود، علاوه‌ بر اینکه گویای حیات فکری و هنری یک هنرمند است، انعکاس‌دهنده بخش مهمی از تاریخ هنر انقلاب نیز است.

بنابرین گزارش؛ کتاب «نان سال‌های جنگ» که حدود دو ماه پیش، به عنوان اولین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی پشتیبانی جنگ انتشارات «راه یار» منتشر شده بود، با استقبال مخاطبان در آستانه چاپ دوم خود قرار گرفته است. این کتاب، خاطرات زنان روستای صدخرو شهرستان سبزوار در پشتیبانی جنگ و تأمین احتیاجات رزمندگان را به قلم محمود شم‌آبادی روایت می‌کند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم کتاب انتشارات راه یار استقبال مخاطبان راه یار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربای ریواس ؛ یک مربای بهاری، پرخاصیت و مقوی + طرز تهیه

دریافت 57 MB

به گزارش همشهری آنلاین، گیاه ریواس از گذشته دور تا به امروز بعنوان گیاه خوراکی و دارویی از کاربردهای فراوانی برخوردار بوده است. بخش خوراکی ریواس همان ساقه‌های گل دهنده گیاه است که هم زمان با باز شدن گل‌ها به مصرف می‌رسند . ساقه‌ها در این مرحله ترد و تازه بوده و توسط روستاییان جمع آوری و وارد باز می‌گردند

خام خواری ریواس متداول‌ترین نوع مصرف این گیاه معجزه‌گر است. برای آماده شدن، ابتدا پوسته نازک روی ساقه را همانند کندن پوست موز جدا کرده بعد از کندن پوسته نازک آن را تکه تکه کرده و آن را به همان صورت یا با شکر یا نمک می‌خورند. به عنوان نمونه در بانه آن را با نمک و در سنندج با شکر مصرف می‌کنند. از ساقه‌های آن در تهیه انواع خورشت‌ها، کمپوت، مربا و شربت استفاده‌های فراوان می‌شود. در این مطلب طرز تهیه مربای ریواس برای یک صبحانه خوشمزه را آموزش می دهیم.

این مربا را می توانید با ترکیبات مانند لیمو و وانیل هم درست کنید. یک مربا بسیار خوش طعم و برای صبحانه در کنار نان تست وکره و خامه یا انواع نانها ، مافین و کروسان بسیار لذیذ است.این مربا راحت و ساده تهیه میشود .

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه زمان طبخ ۲۰ دقیقه زمان کل ۳۰ دقیقه موادلازم: برای ۳ شیشه یا حدود ۷۴۰ میلی لیتر

۶۰۰ گرم شکر دانه دار

۶۰۰ گرم ریواس خرد شده به قطعات ۲cm خرد شده

۴ تا ۵ قاشق غذاخوری گلاب

آب لیموی تازه

۴ عدد هل

دستورالعمل ها:

ریواس را در یک کاسه شیشه ای به همراه آب لیمو ، شکر بریزید و یک شب کنار گذاشته تا آب بندازد. قبل از پخت مربا ۲ عدد نعلبکی را درون فریزر بگذارید.

سپس مخلوط ریواس را درون یک قابلمه بریزید و حرارت را کم کرده و گذاشته تا ترکیب بجوش بیاید و شکر حل شود و مرتب باید مربا را هم بزنید.

وقتیکه مربا بجوش آمد با یک قاشق چوبی به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا ریواس هم نرم شود.

در این مرحله از مربا کمی توی نعلبکی توی فریزر بریزید و حدود ۳۰ ثانیه در یخچال قرار دهید.

بعد انگشت خود را توی مربا نعلبکی بکشید واگرچین و چروک افتاد و ژل مانند شد مربا آماده است.

اگر مربا آماده نبود ، به مدت ۲ دقیقه گذاشته تا همزمان جوش بزنید ودوباره آزمایش کنید تا مربا آماده شود.

بعد از سرد شدن مربا را توی شیشه ها بریزید وکوزه ها را در یک مکان خنک و تاریک (می توانید سالها نگه دارید) ذخیره کنید و یک بار در یخچال باز کنید و ظرف ۳ تا ۴ ماه مصرف کنید.

نکات لازم برای دستور العمل

قبل از شروع ، لازم است حدود ۱۰ تا ۱۲ شیشه مربا را استریل کنید و یک بشقاب را در فریزر برای تست مربا قرار دهید.

شیشه ها را با بطور مستقیم در ماشین ظرفشویی قرار دهید و یا دستی با مایع ظرفشویی و با آب داغ استریل کنید و توی شیشه ها را با آب جوش پر کنید ، خالی کنید و سپس به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا در آنجا بگذارید تا مربا آماده شود.

کد خبر 848428 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها گیاهان دارویی خبر مهم شیرینی‌جات مربا

دیگر خبرها

  • مربای ریواس ؛ یک مربای بهاری، پرخاصیت و مقوی + طرز تهیه
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»
  • ۱۲ طلبه و ۴ مداح که اعضاء بدن‌شان اهداء شد/ انتشار شماره جدید «خیمه»
  • ۳ رمان نوجوان تألیفی پیشنهاد خرید هادی خورشاهیان از نمایشگاه
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • شناخت گام‌به‌گام و تدریجی جریان اسرائیل
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳